6 sept 2012

Què és un bloc?

1 comentario:

  1. BLOC: Pàgina web, generalment de caràcter personal, amb una estructura cronològica que s'actualitza regularment i que presenta informació o opinions sobre temes diversos.

    Un BLOC és un lloc web gratuït, periòdicament actualitzat que emmagatzema cronològicament entrades (textos, gràfics, fotos...) personals o col·lectius al voltant de determinats temes, sense necessitat de cap programa d'edició de pàgines web.

    El BLOC permet triar l'opció que els lectors comentin les entrades o articles i l'autor pugui respondre aquests comentaris; fomenta, per tant, el treball col·laboratiu i l'intercanvi.

    CONTINGUTS I ESTRUCTURA D'UN BLOC:
    El weblog o quadern de bitàcola té l'estructura d'un diari personal, però ofereix possibilitats molt diverses en funció dels continguts, els destinataris i la intenció amb la qual ha estat creat: pot ser una revista monogràfica, un espai de reflexió, opinió i actualitat, un banc de recursos, una agenda col.lectiva, un espai de treball col.laboratiu...
    Tots el blocs tenen una estructura comuna molt senzilla que facilita, tant l'edició com la lectura dels seus continguts.

    ResponderEliminar