1 oct 2012

Alerta! (Oriol Gonzàlez Serra)

Ahir, el Real Madrid va perdre contra l'equip anglès del Manchester City a la Champions League. El partit, que es va disputar a l'estadi Santiago Bernabeu de Madrid, va ser jugat amb molta duresa per part de l'equip local. Les coses es van posar molt bé per al Real Madrid, quan al minut 7 de la primera part Cristiano Ronaldo va marcar després d'una passada a l'espai de Xabi Alonso. El Manchester City, que atacava de valent des del començament del partit, va seguir rebent moltes faltes dels jugadors blancs. Però al temps afegit de la primera part, Touré Yaya va fer pujar l'empat al marcador amb un fort xut des de fora de l'àrea gran.

La segona part no va canviar el joc brut del Real Madrid i el defensa Pepe va ser expulsat amb targeta vermella directa per una entrada voluntària a Zabaleta que va patir un trencament muscular al bessó de la cama esquerra i va haver de ser substituït. Amb deu homes, els blancs van començar de patir, però en un contracop molt ràpid del "Pipa" Higuaín, el lateral visitant Lescott es va veure obligat a fer penal per evitar el gol i va veure la targeta groga. Una altra vegada Cristiano Ronaldo va tornar a avançar el Real Madrid. Faltaven deu minuts per acabar el partit i el canari David Silva, que ara juga a l'equip anglès, va anotar el 2 a 2 després d'una jugada assajada a la sortida d'una falta a la mitja lluna de l'àrea del conjunt local. En aquell moment, els blancs estaven molt cansats de jugar només amb deu jugadors i es van tancar a darrera per evitar un altre gol del City. A l'últim minut, el davanter italià del conjunt de Manchester, Mario Ballotelly, va estar a punt de marcar després d'una rematada de cap que Iker Casillas va poder enviar a córner. Era l'última oportunitat del partit i Joe Hart, el porter anglès, va baixar a rematar. Tot el Madrid estava tancat a dins de la seva àrea. El Manchester també hi tenia tots els seus homes. David Silva va centrar al punt de penal i Joe Hart va saltar més que Sergio Ramos i va marcar el gol de la victòria.

Cristiano Ronaldo tornava a estar trist i l'entrenador blanc José Mourinho va dir a la roda de premsa que els seus jugadors ho havien fet molt malament.